Menu
Your Cart

Монитор LG 24M38A-B

Монитор LG 24M38A-B
301.60лв
Цена в Бонус точки: 2578
  • Наличност: В наличност
  • Бонус точки: 70
  • Модел: M-M-24M38A
8 преглеждания

С грижа и комфорт за вашите очи

С грижа и комфорт за вашите очи

Знаете ли, че очите ви са засегнати от трептенето на монитора, дори и да не го забелязвате? Продължителен престой, работа, игри и гледане на филми може да предизвика напрежение в очите и умора. Но Режимът без трептене и Режимът за четене увеличават визуалния комфорт като защитават очите ви от вредната синя светлина и намаляват нивото на трептене почти до нула.

Повече възможности на един клик разстояние

Повече възможности на един клик разстояние

Управлението чрез екранно меню ви позволява да променяте конфигурацията на екрана с няколко кликвания, без да използвате физическите бутони върху монитора. My Display Presets предлага персонализиран режим на картината за определен софтуер.
Той се добавя автоматично към режима на картината, който вече сте настроили. Не е необходимо да избирате режим на картината всеки път.

Персонализация на работното поле за мултитаскинг

Персонализация на работното поле за мултитаскинг

Разделянето на екрана дава възможност за няколко работни полета за различни задачи чрез оразмеряване на прозорците на екрана. Раширените възможности включва до 4 вида режим картина- в- картината (PIP), заедно с 14 опции. С режима PIP можете да работите на главния екран, докато гледате видео в по-малък прозорец на произволно място върху екрана.

Подобрени цветови нива

Подобрени цветови нива

Алгоритмите за обработка на цвета се използват, за да помогнат на хора, които имат проблеми с различаването на определени цветови гами, за да могат да виждат съдържанието в пълния му вид.


 

Гаранция 3 години.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър