Този сайт използва "бисквитки". Ако продължите да разглеждате сайта, ще приемем че сте съгласни с това.

За мен

   Здравейте,

    Името ми е Найден Добрев и съм собственик и администратор на сайта "Скай Маг". Радвам се че се спряхте на тази страница. Надявам се да намерите това което търсите и да останете доволни от отслужването и продукта.

    Роден съм в София и моята страст са компютрите, още от времето когато в България се появиха "Правец 82". С нескрито удоволствие прекарвах малкото време когато имах възможност на такава машина. Една от първите игри на която играх беше "KARATEKA". По-късно излязоха "Правец 8Ц" който беше предназначен за домашно ползване но по това време нямах възможноста да притежавам такава скъпа играчка. От тогава насам интереса ми към тази технология не е спирал. Първият ми компютър който си купих беше 386 / 2МБ РАМ / 40 МБ HDD. През годините съм се занимавал с музика, също така съм лицензиран радио-любител с повиквателен знак - LZ1NUD, но компютрите си остават най-голямата ми слабост.

    Днес имам удоволствието да развивам този онлайн магазин. Ще се радвам ако решите да станете мои клиенти. За всякаква консултация не се колебайте да се свържете с мен. Целта ми не е това да бъде един от многото онлайн магазини, но да имам възможността лично да ви помогна при избора на техника и получите необходимото внимание и обслсужване. Ценя всеки един от вас и за мен ще бъде удоволсвие да работим заедно.

 

С уважение,
Найден Добрев