Bruce Willis Парфюм

79,90 лв.
  • Кат. номер: 30505-1

Bruce Willis Парфюм

Код на продукта: 30505-1

50.00 ml

АРОМАТЪТ НА ЗВЕЗДИТЕ
Smart Guys live forever – точно като Брус Уилис. Парфюмът му е направен за силните мъже, които обичат свободата. Харизматичната филмова звезда изразява самоувереност и независимост с този уникален мъжки аромат.
За разработването на първия аромат на Брус Уилис екипът на LR посети актьора в Ню Йорк и Ню Орлеанс, за
да създаде заедно с него ароматните нюанси, дизайна на флакона и опаковката. „Разработването на моя нов аромат заедно с много посветения и работещ със страст екип на LR ми донесе много удоволствие. Продуктите символизират индивидуалност, уникалност и дълготрайност. Това е, което ме спечели и което ме свързва с LR“, каква Брус Уилис през юни 2010 г. на продуктовото представяне във Франкфурт.


ДИЗАЙН НА АРОМАТА
Многостранната личност на Брус Уилис е изразена и чрез дизайна на флакона. Метална плочка украсява скъпия и тежък стъклен флакон. Капачката е от истинско кедрово дърво от устойчиво отглеждане. Всеки парфюм е уникат, тъй като всяка капачка е различна – дървото е с различни шарки. Надписът е разположен нарочно диагонално върху плочката, за да
подчертае изключителността и индивидуалността на филмовата звезда.


ОПИСАНИЕ НА АРОМАТА
Началото се характеризира с витализиращ грейпфрут и пикантен пипер, последвани от земни нотки ветивер и топло кедрово дърво. Острите и свежи аромати и забележителният флакон са подходящи за непринудени приключенци и мъже, които управляват живота си уверено и непреклонно. Първият аромат на екшън героя – вече една истинска легенда!


ОТЛИЧИЯ
Номиниран за немската награда за парфюми DUFT STARS 2011

 

За информация относно състава и допълнителни характеристики на продукта, моля отворете прикачения файл!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!