Deluxe Хайлайтър молив

48,90 лв.
  • Кат. номер: 11109-

Deluxe Хайлайтър молив

Код на продукта: 11109-

2.50 ml

siegel_10.jpg

• Вълшебен: кара всички следи от умора да изчезнат
• Богати съставки: масло от амарант, бисаболол, масло от австралийска мирта и OptisolTM
• Нанесете под очите, над устните и върху неравномерностите
• Лесно дозиране благодарение на прецизната система

ЦЕЛЕВА ГРУПА
Подходящ за всеки тип кожа. Нюансът Porcelain е подходящ за червеникав тип кожа и придава озаряващ блясък. Нюансът Ginger е подходящ за маслинен или жълтеникав тен.


ХАРАКТЕРИСТИКИ
Светлата, озаряваща текстура се нанася върху зоните от лицето, където се пречупва светлината. Тези части от лицето трябва да бъдат оптически подчертани чрез поставяне на светли акценти. Така Хайлайтърът прави устните да
изглеждат по-обемни, очите – по-отворени, скулите – по-високи. Системата за завъртане и щракване позволява лесно дозиране, а с тънкия връх на четката могат да се нанасят без проблем тънки линии. Двата цвята Porcelain и Ginger могат
да се ползват и като коректор. Съставките като масло от амарант, бисаболол, масло от австралийска мирта правят текстурата особено богата.


НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ
Хайлайтър моливът се нанася върху грима върху следните зони от лицето:
Под веждите: За да подчертаете веждите, направете тънка линия под веждата. Започнете от най-високата точка надолу към слепоочието.
В средата на носа: Права линия от хайлайтъра в средата на носа го прави да изглежда по-тесен и изящен. За да подсилите ефекта, сложете по-тъмен контуриращ продукт в страничната част на носа.
Около устните: Тънките устни ще изглеждат по-плътни, ако сложите малко хайлайтър върху Амуровата дъга. Контурите на устните могат да се подчертаят, ако нанесете тънка линия от хайлайтъра около устните.
Върху скулите: Лицата с кръгла форма могат да бъдат оптически стеснени, ако се нанесе хайлайтър върху скулите. Сложете малко Бронзант Sun Dream под скулите, за да ги издължите и подчертаете визуално.
В зоната на очите: За по-отворен поглед, нанесете малко хайлайтър във вътрешния ъгъл на окото. Тъмните кръгове под очите също могат да бъдат прикрити.

ЕКСПЕРТЕН СЪВЕТ
За да избегнете сенките, създаващи грешно впечатление, изберете източник на светлина, при който светлината пада
фронтално върху лицето.

За информация относно състава и допълнителни характеристики на продукта, моля отворете прикачения файл!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!