Слънчеви очила Domenico & Stefano OVAL

49,00 лв.
  • Кат. номер: D&S Oval

МОДЕРНИ КЛАСИКИ.

ЕЛЕГАНТНИ И СТИЛНИ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА ЗА ДАМИ И ГОСПОДА

* Лещите на очилата са с високо оптично качество и са устойчиви на въздействия.

* Изработени са от поликарбонатни материали от най-високо качество

* 100 % UV защита

* Рамките са изработени от метал и полимерна пластмаса - материали, които гарантират лекота, комфорт и механична здравина

СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА ЗА ОБЩА УПОТРЕБА Продуктът съответства на Директива 89/686/ЕЕC, 93/95/СЕЕ, и стандарт 1836:1997 ( слънчеви очила за обща употреба ) НАЧИН НА УПОТРЕБА Този продукт е предназначен за защита на потребителя от вредното въздействие на слънчева светлина и предлага UV защита в съответствие с основните международни стандарти. Подходящ е за обща употреба  и не изисква специални грижи. Почиства се с топла вода и сапун. Избягвайте сушене с абразивни или мръсни кърпи, защото те могат да променят характеристиките на филтрите. Използвайте само оригинални аксесоари и резезвни части.

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ Лещите на очилата са с високо оптично качество и са устойчиви на въздействия в съответствие със стандартите, описани по-горе. Въпреки това, те не са изцяло защитени от повреди при удари и надраскване. Рамките са изработени от метал и полимерна пластмаса - материали, които гарантират лекота, комфорт и механична здравина. 


  ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ Продуктът не е подходящ за директно гледане на слънцето, нито за излагане на UV- лъчи от изкуствени източници. СЪХРАНЕНИЕ Да се съхраняват на сухо място в калъф при температура от -10 до + 35 градуса C.
   

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!