Политика за поверителност

Политика за съхранение на лични данни

Защита на личните данни. Kонфиденциална политика на sales@skymag.bg

С приемането на настоящите общи условия Потребителят дава безсрочното си изрично и безусловно съгласие, до евентуалната му изрична писмена отмяна, предоставените от него лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от sales@skymag.bg и упълномощени от него трети лица за целите на коректното изпълнение на договора за продажба от разстояние и доставка на поръчаната стока, за бизнес анализи с цел подобряване на услугите, предоставяни от sales@skymag.bg, за маркетингови и рекламни цели и анализи на sales@skymag.bg, за предоставяне на информация относно маркетингови кампании, промоции и томболи, организирани от sales@skymag.bg, както и за всякакви други цели, разрешени от закона.Ако се свържете с нас, можем да запазим тази кореспонденция.
Може също така да ви помолим да завършите проучванията, които използваме за научни цели, въпреки че не е нужно да отговаряте на тях.
.Личните данни, които sales@skymag.bg събира задължително от Потребителите, във връзка с обработване и доставка на поръчките им, са посочени във формуляра за регистрация и в Кошницата при поръчка. Съобразно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел или са станали достояние на sales@skymag.bg при ползване от него на Страницата, както и на поправка на тези Лични данни. Предоставянето на личните данни е напълно доброволно от страна на Потребителят и той може по всяко време да получи информация за използването и обработването на личните му данни, както и да поиска профилът му, съдържащ личните данни, да бъде заличен, като за целта е необходимо да изпрати писмено искане до sales@skymag.bg или да изпрати имейл на sales@skymag.bg, в който посочва, че желае личнитте му данни да бъдат заличени.

Приемайки настоящите условия Потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола, изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от sales@skymag.bg по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на sales@skymag.bg

Всички доброволно предоставени от Потребителя лични данни и други данни, които го идентифицират в процеса на ползване на Страницата, се съхраняват, обработват и използват от sales@skymag.bg за целите на поддръжка на определени функционалности на предлаганите услуги и за целите на рекламата на стоки и услуги, предлагани във всички страници на Скай Маг Еоод.

Къде съхраняваме вашите лични данни?

Данните, които събираме от вас, се съхраняват в България. С изпращането на вашите лични данни, вие се съгласявате с това прехвърляне, съхранение или обработка. Ние ще предприемем всички необходими стъпки, за да гарантираме, че вашите данни се третират правилно и в съответствие с тази политика за поверителност.
Където ви дадохме (или сте избрали) парола, която ви позволява да осъществявате достъп до определени части от нашия сайт, вие сте отговорни за запазването на тази парола като поверителна. Моля ви да не споделяте парола с никого.
За съжаление предаването на информация по интернет не е напълно защитено. Въпреки че ще направим всичко възможно, за да защитим вашите лични данни, не можем да гарантираме сигурността на данните, предавани на нашия сайт; всяко предаване е на ваш собствен риск. След като получим информацията ви, ще използваме стриктни процедури и функции за сигурност, за да се опитаме да предотвратим неоторизиран достъп.

sales@skymag.bg не предоставя личните данни на Потребителите на трети лица, извън изрично упоменатите по-горе случаи и предвидените в закона такива, и предприема всички необходими мерки за тяхната защита.
При съмнение от страна на Потребител, че профилът му се използва неправомерно, той трябва незабавно да се свърже с sales@skymag.bg