Меню
Кошница

Джаджи

Джади и битова електроника за всеки вкус.

Производител: OEM Модел: RS3028C5-WH
LCD часовник с аларма който показва и температурата в стаята. Подходящ както за дома така и са офиса. Със синя подсветка и възможност за дистанционно настройване на часа и датата чрез RCC вграден приемник (поддържащи стандарти WWVB, DCF, MSF, JJY)Характеристики:размери: 8.4 х 2.2 х 8.2 см..
28.00лв 24.00лв
Производител: OEM Модел: DD8730E-3
Метеорологична станция с барометър и 3 безжични сензора за дома осигурява точни данни в реално време за вътрешна и външна температура, влажност и промяна на барометричното налягане в района ви. Станцията поддържа до 3 безжични външни сензора. Предоставя пет прогнози за времето (слънчево, ч..
62.00лв
Производител: OEM Модел: RS8707E3
Mетеорологичната станцията е вашият личен синоптик, който никога не Ви оставя навън в студа. Обширна информация за настоящите, настъпващите и миналите времеви условия, която ще улесни живота Ви.Системата съдържа два компонента, компактна базова станция, на която може лесно да бъдат прочетен..
58.00лв
Производител: OEM Модел: RS8712ET
Тази усъвършенствана безжична метеорологична станция е чудесно устройство за едновременно наблюдение на вътрешната и външната външна температура и влажност. Тя също така ви предоставя информация за прогнозата за времето с четири различни икони (Слънчево, Малко облачно, Облачно, Дъждовно).Както с..
44.00лв
Производител: OEM Модел: RS8751W3
Станция за измерване на валежите с безжичен датчик работещ на разстояние до 50 метра и използващ 433MHz честота за предаване на данните. Възможност за измерване на вътрешна и външна температура. Измерването на валежите е за: последните 24 часа, дневно, седмично и месечно...
57.00лв
Производител: OEM Модел: RS8737SPZ
Оперираща на батерии метео станция с външен сензор, която показва температурата, влажността, барометричното налягане, фазата на луната и други.Възможност за изправен стоеж или спестяващ пространство стенен монтаж.Метео станцията е вашият личен синоптик, който никога не Ви оставя навън в студ..
63.00лв 55.00лв
Производител: OEM Модел: RS8736LSPZ-BK
Тази безжична метеорологична станция ви дава ясна и точна прогноза за времето по голям брой параметри, измервайки температура, относителна влажност, въздушно налягане и фазите на луната. Устройството използва един дистанционен безжичен сензор и освен основните параметри, той показва с..
85.00лв
Производител: OEM Модел: RS9801
Безжична метеорологична станция за външна температура и влажност със стилен дизайн. С възможност за свързване на до 3 безжични сензора на разтояние до 40 метра, индикатор за тенденция, мин. макс - фунция с автоматично нулиране, индикатор за замръзване, възможност за прогноза на времето, атмосферно н..
65.00лв
Универсален тестер за батерии BT-168 Универсален тестер за батерии BT-168
Нов
Производител: OEM Модел: BT-168
Универсален тестер за различни модели батерии (AA, AAA, C, D, 9V, 1.5V, button cell battery)Компактен размер, лек и лесен за пренасяне.Лесно разчитане на информацията чрез аналогов дисплей - калибрирана скала за бърза индентификация: "добра"(зелено), "слаба"(жълто), и "подмени/зареди"(черено).Уреда ..
11.00лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
Информационен модул:
Сайта използва "бисквитки", ако продължите да го използвате ще приемем че сте съгласни с условията.